Anti-Zecken
Hochwertige Oberbekleidung
NEN-8333-Standard
Einzigartige Imprägnierung
Alles für Ihr Abenteuer
Kostenloser Versand ab 35,- € & Rücksendung
middensectie-cat-3

Wandelkleding van Rovince

Veilig en comfortabel wandelen met de wandelkleding van Rovince

Heerlijk wandelen in de natuur. De wandelschoenen aan en gaan! Veel wandelaars hebben niet meer nodig dan dat om op pad te gaan. Maar een wandeling kan zoveel comfortabeler en veiliger zijn wanneer ook de rest van de kleding op de wandeling aangepast wordt. Bij Rovince vindt u comfortabele wandelkleding die u bovendien beschermt tegen beten van insecten en teken. Dat wandelt een stuk prettiger.

 

Teekwerende wandelkleding

Maakt u ook graag mooie wandeltochten door de bossen, over de heidevelden, langs beken en in de duinen? Dat is genieten natuurlijk, maar bent u zich ook bewust van het gevaar dat bij bomen en struiken, tussen dode bladeren en in het hoge gras schuilt? We hebben het hier over teken. U wilt een tekenbeet te allen tijde voorkomen, omdat teken de ziekte van Lyme op mensen kunnen overdragen. Daarom is het belangrijk dat u kleding draagt die beschermt tegen teken. De wandelkleding van Rovince heeft een ongevaarlijke en huidvriendelijke coating. Deze coating voorkomt dat teken zich aan de kleding kunnen hechten of richting de huid kunnen kruipen. Bovendien beschermt onze kleding ook tegen vervelende insecten, zoals muggen. De wandelkleding van Rovince is erg comfortabel, dus wat houdt u nog tegen? Bekijk hier onze collectie teekwerende wandelkleding!

rovince-content-vierkant-4
rovince-content-vierkant-9

Tuinkleding van Rovince

Voor vele mensen is het een groot moment van ontspanning om in de tuin bezig te zijn. Het terras opschonen, nieuwe planten in de bloembakken plaatsen, noem maar op. Waar u dan niet op zit te wachten, zijn tekenbeten. En toch is het risico dat u een tekenbeet in uw tuin oploopt zeker niet te verwaarlozen. Des te meer reden om ervoor te zorgen dat u geen beet kunt krijgen. Namelijk door het dragen van speciale, teekwerende tuinkleding van Rovince.

Mythe omtrent teken

Wellicht denkt u: “Ik heb in mijn tuin geen bomen, dus ik kan geen tekenbeet oplopen.” Want teken vallen immers uit een boom, toch? Niets is minder waar. Alhoewel menigeen in de veronderstelling is dat teken inderdaad vanuit bomen op mensen (of dieren) vallen, lopen teken in werkelijkheid simpelweg van lage bosjes, planten en zelfs grassen over op mens en dier. We kunnen dus gewoonweg stellen dat teken in iedere tuin voor kunnen komen. En dus ook in die van u. Met als gevolg dat u een tekenbeet kunt oplopen.

rovince-content-vierkant-7

Tekenwerende tuinkleding

Onze ZECK-Protec teekwerende outdoor kleding zorgt ervoor dat teken geen kans meer maken. Deze kleding is voorzien van een speciale coating, waardoor teken zich niet meer aan uw kleding kunnen hechten. Bij normale kleding doen ze dit wel, waardoor ze zo kunnen doorwandelen naar uw huid. Hechten ze zich eenmaal aan uw huid, dan loopt u kans de ziekte van Lyme te krijgen. Een rustgevend dagje tuinieren eindigt zo in een vervelende infectieziekte, met alle gevolgen van dien. Los dit op door Rovince ZECK-Protec teekwerende tuinkleding te gebruiken wanneer u weer eens in de tuin aan de slag gaat. Zowel broeken als shirts komen in de collectie voor. En natuurlijk ontbreken ook teekwerende handschoenen niet in het assortiment van Rovince ZECK-Protec teekwerende outdoor kleding. Kleding die overigens, conform onze certificering, geheel veiliggesteld is voor de volksgezondheid.

middensectie-cat-1

Viskleding van Rovince

Tijdens het vissen bevindt u zich vrijwel standaard tussen allerlei soorten beplanting: grassen, bloemen, struiken, bosjes, noem maar op. In de buurt van planten zijn standaard allerlei soorten dieren te vinden. Dieren die u graag ziet langskomen, maar ook dieren waar u waarschijnlijk liever niets mee te maken wilt hebben. Een voorbeeld hiervan zijn teken. Dit zijn kleine parasieten, vaak maar ter grootte van een naaldenkopje. Ongezien kruipen deze beestjes via grassen, planten en bosjes op uw kleding en huid, waar ze zich vervolgens vasthechten. Soms laten ze al na een paar uren los, maar soms duurt dit zelfs enige dagen. In de tussentijd kunnen ze allerlei nare ziektes overbrengen, met alle gevolgen van dien. Een bekende is de ziekte van Lyme. Gelukkig heeft Rovince een manier gevonden om besmetting te voorkomen. Simpelweg door het dragen van ZECK-Protec teekwerendeviskledij.

 

ZECK-Protec viskleding van Rovince tegen teken

De viskledij van ZECK-Protec is gemaakt met een speciale coating, die ervoor zorgt dat teken zich niet aan uw kleding kunnen hechten. Als gevolg daarvan vallen ze direct weer van u af, zodat u geen gevaar loopt voor een nare infectieziekte die het diertje op u over zou brengen. En dat alles zonder gevaren voor de volksgezondheid – iets dat onze speciale certificering u kan garanderen. De kleding is namelijk op allerlei gebieden gecontroleerd en zowel op de korte als lange termijn veiliggesteld voor schadelijke invloeden.

Passende teekwerende viskledij voor iedereen

ZECK-Protec teekwerende outdoor kleding is in uiteenlopende uitvoeringen te verkrijgen. Zo kunt u eenvoudig een model uitzoeken dat bij u past. En misschien nog belangrijker: in ieder kledingstuk dat u nodig hebt. Want broeken, shirts, handschoenen, petten en zelfs sokken maken deel uit van ons assortiment. U bent immers alleen volledig beschermd tegen teken als u aandacht besteedt aan ieder deel van uw lichaam. Met de Rovince ZECK-Protec teekwerende viskleding doet u dat zo goed mogelijk.

rovince-content-vierkant-1
rovince-content-vierkant-1

Jachtkleding van Rovince

Jacht is al zo oud als de mensheid. Momenteel telt Nederland ongeveer 28.000 jagers. Wanneer men in ons land wilt jagen, moet hij/zij een jachtdiploma hebben. Er zijn vele lokale samenwerkingsverbanden waar jagers zich hebben verenigd. Een succesvolle jacht begint met een goede voorbereiding. Op Rovince.nl bent u dan exact op het juiste adres. Kijk gerust rond op onze website. Op onze pagina “Kennisbank” treft u veel informatie over teken.

Teekwerende jachtkleding

Wanneer u opzoek bent naar goede jachtkleding wat ook gelijk teekwerend is, dan bent u bij Rovince op het juiste adres. We zijn geen specifieke jacht winkel of een jacht en outdoor online winkel. Wij zijn de specialist in teekwerende kleding die ook jachtkleding online verkoopt.

Als u denkt aan outdoor jacht dan denkt u aan jagen in het vrije natuur. Onze jacht kleding, jagerskleding, is een volledig gecertificeerde teekwerende kledinglijn. Onze vakkundige en professionele medewerkers werken hier elke dag opnieuw met volle enthousiasme aan. Bekijkt u gerust onze mooie collectie. Bescherm bijvoorbeeld uw hoofd en gezicht met een cap, of bescherm uw handen met handschoenen uit ons assortiment.

rovince-content-vierkant-7

Betrouwbare tekenbescherming bij het jagen

Voorkom tekenbeten, door contact te vermijden. Met onze stijlvolle, capabele en modieuze teekwerende jachtkleding van Rovince bent u beschermd! Gaat het om lange jachttochten of om een korte jachttocht, de ZECK-Protec teekwerende kleding geeft u altijd de bescherming die u verdient.

Loop geen risico, geef de teek geen kans. Kies voor Rovince ZECK-Protec! Rovince ZECK-Protec teekwerende kleding garandeert u optimale bescherming tegen de teek en een maximale veiligheid voor uw gezondheid.

rovince-content-vierkant-9

Nordic Walking kleding

Nordic Walking wordt voornamelijk in de vrije natuur gedaan en daarom is het verstandig om teekwerende kleding te dragen tijdens deze bezigheid. Teken komen namelijk voor op groene plekken, zoals bossen, struiken en in hoog gras. De kans op een tekenbeet is daarom aanzienlijk groot tijdens het nordic walken.

In Nederland worden ieder jaar meer dan een miljoen mensen gebeten door een teek, vaak in een groene omgeving. Veel mensen denken dat teken zich en bomen bevinden en daar uitvallen, maar dat is niet waar. De kleine zwarte beestjes bevinden zich vooral laag bij de grond en vormen dus nog een veel groter gevaar dan vaak wordt gedacht. Ze kruipen door het gras en in struiken en zijn daardoor dicht bij de mensen. Personen die dus vaak nordic walken in de natuur, vormen een groot gevaar om in aanraking te komen met een teek.

Met teekwerende kleding voorkomt u dat de teek de weg naar uw huid weet te vinden als u bezig bent met nordic walking. Met deze kleding hoeft u zich dus geen zorgen te maken dat u gebeten wordt door een teek en wellicht besmet raakt met de ziekte van Lyme.

ZECK-Protec nordic walking kleding tegen teken

Het dragen van ZECK-Protec kleding is de beste manier om u te beschermen tegen teken tijdens het nordic walken. Deze kleding is voorzien van speciale coating, waardoor teken zich niet vast kunnen klampen aan het lichaam. Een teek valt daarom gelijk van de kleding af en overlijdt onmiddellijk. U loopt daardoor geen onnodig risico om beten en ziektes op te lopen, zoals Lyme. De kleding is op allerlei gebieden gecontroleerd en veiliggesteld voor schadelijke invloeden.

rovince-content-vierkant-7
rovince-content-vierkant-10

Survival kleding

Survival is een vrolijke bezigheid, maar waar veel mensen geen rekening mee houden is dat er onverwachte gevaren schuilen achter deze activiteit. Survival wordt namelijk gedaan op groene locaties in de omgeving van bomen, struiken, planten en gras, waar veel insecten leven, zoals teken. Teken bevinden zich voornamelijk op deze plekken en bijten zich dolgraag vast aan de huid van mensen. Een tekenbeet is tijdens het survivallen dus zo opgelopen. Het is daarom verstandig om survival kleding te dragen met een teekwerende werking. Hierdoor maakt de teek geen kans om het lichaam te bereiken en ziektes te verspreiden.

De teken vormen een probleem bij activiteiten in de vrije natuur. Per jaar worden in Nederland gemiddeld een miljoen mensen gebeten door een teek en al die mensen maken kans om de ziekte van Lyme op te lopen. Deze ziekte wordt door de teek verspreidt en kan aandoeningen veroorzaken aan de gewrichten, huid, zenuwstelsel en hart. In zeldzame gevallen kan Lyme zelfs dodelijk zijn. Het is daarom van groot belang een besmetting niet te riskeren en dat kan door een tekenbeet te voorkomen.

ZECK-Protec survival kleding tegen teken

De beste manier om u tijdens het survivallen te beschermen tegen teken is door teekwerende ZECK-Protec kleding te dragen. Met deze sportieve en modieuze kleding geeft u de teek geen kans. De teek valt van de kleding af als het probeert zich vast te klampen en kan daardoor geen contact maken met het lichaam. U kunt zich dan volledig richten op de survival, zonder dat u zich druk hoeft te maken over het oplopen van een tekenbeet.

rovince-content-vierkant-4
middensectie-cat-2

Geocaching, die moderne Schatzsuche

Geocaching ist auch als Schatzsuche anno 2017 bekannt. Mit Hilfe von GPS-Koordinaten ist es möglich, Schätze in der Nähe zu finden. Für Geocaching brauchen Sie nicht unbedingt ein GPS, Sie können auch Ihr Smartphone benutzen. Mit Ihrem GPS müssen Sie die Route zum Schatz herunterladen, bevor Sie sich auf den Weg machen, damit Sie der Route folgen können. Geocaching gibt es auf verschiedenen Ebenen, zum Beispiel für Kinder und Erwachsene, für Abenteurer oder für Denker.

Geocaching schat

Der Schatz, der letztlich der Cache ist, wird an einem Ort in der Natur versteckt. Beim Geocaching ist der Schatz nicht dazu gedacht, im Sand vergraben oder kaum auffindbar zu sein. Der Schatz wird durch eine Kiste geschützt, die ihn enthält. Was der Inhalt des Schatzes ist, ist immer eine Überraschung. Oft besteht der Schatz aus einer Belohnung, z. B. einer kleinen Überlebensausrüstung. Die Kiste enthält auch ein Logbuch. Wenn du den Schatz gefunden hast, solltest du deinen Namen in das Logbuch schreiben, um zu beweisen, dass du den Schatz gefunden hast. Die Idee beim Geocaching ist auch, dass du den Schatz selbst mit einer Belohnung auffüllst, wenn du die Belohnung, die sich gerade im Schatz befindet, mit nach Hause nimmst.

rovince-content-vierkant-3

Zeckenschutzkleidung für Geocaching

Geocaching ist deshalb so besonders, weil der Sport diese mobilen Geräte mit der Natur verbindet. Es gibt jedoch eine Kehrseite des Aufenthalts in der Natur - die Zecken, die es dort gibt. Was viele Menschen nicht wissen, ist, dass Zecken das ganze Jahr über in der Natur vorkommen. Wir halten es für sehr wichtig, dass Sie sich gut vor Zecken schützen, um Krankheiten zu vermeiden. Deshalb bieten wir zeckenfeste Kleidung für Männer und Frauen an. Außerdem haben wir zeckenresistente Accessoires wie Socken und eine Mütze, damit Sie unbesorgt auf Geocaching-Tour gehen können.

middensectie-cat-1

Rucksack Kleidung

rovince-content-vierkant-1

Unverzichtbare Rucksäcke

Der Rucksack selbst ist einer der wichtigsten Bestandteile Ihrer Reise. Der Rucksack ist sozusagen Ihr Koffer, den Sie während der gesamten Reise bei sich tragen und in dem alles Notwendige für die gesamte Reise untergebracht ist. Es ist daher ratsam, einen Rucksack zu kaufen, der zu Ihrer Reise passt. Es ist jedoch sinnvoller, erst einmal zu schauen, was Sie auf Ihrer Reise alles brauchen werden, und dann einen Rucksack auszuwählen. Das hängt oft von der Dauer der Reise ab, aber immer mehr Rucksackreisen werden ohne Enddatum geplant. Wenn Sie mit dem Rucksack im Ausland unterwegs sind, sollten Sie sich über die Temperaturen in den Gebieten informieren, in denen Sie unterwegs sein werden. Auf dieser Grundlage sollte eine Auswahl an Kleidung getroffen werden, die man auf die Reise mitnimmt. Es ist auch wichtig zu prüfen, ob es in den Gebieten, in die Sie reisen, Krankheiten gibt. Wenn es in dem Gebiet, in das Sie reisen, Krankheiten gibt, sollten Sie vorbeugende Maßnahmen wie Impfungen, DEET und Anti-Mücken-Kleidung für den Rucksack ergreifen.

 

Tipps zum Packen des Rucksacks

Der Rucksack selbst ist einer der wichtigsten Bestandteile Ihrer Reise. Der Rucksack ist sozusagen Ihr Koffer, den Sie während der gesamten Reise bei sich tragen und in dem alles Notwendige für die gesamte Reise untergebracht ist. Es ist daher ratsam, einen Rucksack zu kaufen, der zu Ihrer Reise passt. Es ist jedoch sinnvoller, erst einmal zu schauen, was Sie auf Ihrer Reise alles brauchen werden, und dann einen Rucksack auszuwählen. Das hängt oft von der Dauer der Reise ab, aber immer mehr Rucksackreisen werden ohne Enddatum geplant. Wenn Sie mit dem Rucksack im Ausland unterwegs sind, sollten Sie sich über die Temperaturen in den Gebieten informieren, in denen Sie unterwegs sein werden. Auf dieser Grundlage sollte eine Auswahl an Kleidung getroffen werden, die man auf die Reise mitnimmt. Es ist auch wichtig zu prüfen, ob es in den Gebieten, in die Sie reisen, Krankheiten gibt. Wenn es in dem Gebiet, in das Sie reisen, Krankheiten gibt, sollten Sie vorbeugende Maßnahmen wie Impfungen, DEET und Anti-Mücken-Kleidung für den Rucksack ergreifen.

rovince-content-vierkant-9

Rucksack Kleidung Rovince

Beim Rucksacktourismus ist man oft vielen verschiedenen Insektenarten ausgesetzt. Rovince Rucksackkleidung schützt vor Insektenstichen, wie Zecken und Mücken. Das liegt daran, dass die Rucksackkleidung von Rovince mit Zeck-Protec besprüht ist. Dieses Spray ist schädlich für Insekten, aber nicht für die menschliche Gesundheit. Wir haben sowohl dünne Rucksackkleidung als auch dickere Rucksackkleidung für Männer und Frauen in unserem Sortiment. Es ist auch möglich, das Outfit mit insektenresistenten Accessoires wie Rucksackhandschuhen, Mützen und Socken zu erweitern.