Anti-Zecken
Hochwertige Oberbekleidung
NEN-8333-Standard
Einzigartige Imprägnierung
Alles für Ihr Abenteuer
Kostenloser Versand ab 35,- € & Rücksendung
rovince-content-vierkant-9

Tuinkleding van Rovince

Voor vele mensen is het een groot moment van ontspanning om in de tuin bezig te zijn. Het terras opschonen, nieuwe planten in de bloembakken plaatsen, noem maar op. Waar u dan niet op zit te wachten, zijn tekenbeten. En toch is het risico dat u een tekenbeet in uw tuin oploopt zeker niet te verwaarlozen. Des te meer reden om ervoor te zorgen dat u geen beet kunt krijgen. Namelijk door het dragen van speciale, teekwerende tuinkleding van Rovince.

Mythe omtrent teken

Wellicht denkt u: “Ik heb in mijn tuin geen bomen, dus ik kan geen tekenbeet oplopen.” Want teken vallen immers uit een boom, toch? Niets is minder waar. Alhoewel menigeen in de veronderstelling is dat teken inderdaad vanuit bomen op mensen (of dieren) vallen, lopen teken in werkelijkheid simpelweg van lage bosjes, planten en zelfs grassen over op mens en dier. We kunnen dus gewoonweg stellen dat teken in iedere tuin voor kunnen komen. En dus ook in die van u. Met als gevolg dat u een tekenbeet kunt oplopen.

rovince-content-vierkant-7

Tekenwerende tuinkleding

Onze ZECK-Protec teekwerende outdoor kleding zorgt ervoor dat teken geen kans meer maken. Deze kleding is voorzien van een speciale coating, waardoor teken zich niet meer aan uw kleding kunnen hechten. Bij normale kleding doen ze dit wel, waardoor ze zo kunnen doorwandelen naar uw huid. Hechten ze zich eenmaal aan uw huid, dan loopt u kans de ziekte van Lyme te krijgen. Een rustgevend dagje tuinieren eindigt zo in een vervelende infectieziekte, met alle gevolgen van dien. Los dit op door Rovince ZECK-Protec teekwerende tuinkleding te gebruiken wanneer u weer eens in de tuin aan de slag gaat. Zowel broeken als shirts komen in de collectie voor. En natuurlijk ontbreken ook teekwerende handschoenen niet in het assortiment van Rovince ZECK-Protec teekwerende outdoor kleding. Kleding die overigens, conform onze certificering, geheel veiliggesteld is voor de volksgezondheid.