Anti-Zecken
Hochwertige Oberbekleidung
NEN-8333-Standard
Einzigartige Imprägnierung
Alles für Ihr Abenteuer
Kostenloser Versand ab 35,- € & Rücksendung
rovince-content-vierkant-10

Survival kleding

Survival is een vrolijke bezigheid, maar waar veel mensen geen rekening mee houden is dat er onverwachte gevaren schuilen achter deze activiteit. Survival wordt namelijk gedaan op groene locaties in de omgeving van bomen, struiken, planten en gras, waar veel insecten leven, zoals teken. Teken bevinden zich voornamelijk op deze plekken en bijten zich dolgraag vast aan de huid van mensen. Een tekenbeet is tijdens het survivallen dus zo opgelopen. Het is daarom verstandig om survival kleding te dragen met een teekwerende werking. Hierdoor maakt de teek geen kans om het lichaam te bereiken en ziektes te verspreiden.

De teken vormen een probleem bij activiteiten in de vrije natuur. Per jaar worden in Nederland gemiddeld een miljoen mensen gebeten door een teek en al die mensen maken kans om de ziekte van Lyme op te lopen. Deze ziekte wordt door de teek verspreidt en kan aandoeningen veroorzaken aan de gewrichten, huid, zenuwstelsel en hart. In zeldzame gevallen kan Lyme zelfs dodelijk zijn. Het is daarom van groot belang een besmetting niet te riskeren en dat kan door een tekenbeet te voorkomen.

ZECK-Protec survival kleding tegen teken

De beste manier om u tijdens het survivallen te beschermen tegen teken is door teekwerende ZECK-Protec kleding te dragen. Met deze sportieve en modieuze kleding geeft u de teek geen kans. De teek valt van de kleding af als het probeert zich vast te klampen en kan daardoor geen contact maken met het lichaam. U kunt zich dan volledig richten op de survival, zonder dat u zich druk hoeft te maken over het oplopen van een tekenbeet.

rovince-content-vierkant-4