Anti-Zecken
Hochwertige Oberbekleidung
NEN-8333-Standard
Einzigartige Imprägnierung
Alles für Ihr Abenteuer
Kostenloser Versand ab 35,- € & Rücksendung

Boswachterkleding van Rovince

Teekwerende boswachterkleding

Bij Rovince kennen we het belang van goede boswachterkleding. Daarom hebben we de speciale ZECK-Protec teekwerende kleding in onze collectie. Deze kleding is voorzien van een ongevaarlijke en huidvriendelijke coating, die ervoor zorgt dat teken zich niet aan de kleding kunnen hechten. De coating geeft teken geen kans om richting de huid te kruipen, laat staan zich hierin vast te kunnen bijten. Een bijkomend voordeel is dat de kleding niet alleen tegen teken beschermt, maar ook tegen andere kleine beestjes, zoals muggen. Met de kleding van Rovince kunt u zich van top tot teen beschermen. Bekijk hier onze collectie broeken, shirts, fleece vesten, softshells, poloshirts, sokken en caps.

Noodzaak teekwerende kleding

We hoeven u niet te vertellen dat u als boswachter een groot risico loopt dat u met teken te maken krijgt. In het bos zijn immers genoeg plekken waar teken zich bevinden; in hoog gras of tussen dode bladeren, het liefst bij bomen of struiken. Van daaruit stappen ze over op passerende dieren, maar ook op mensen. Omdat teken de ziekte van Lyme op mensen kunnen overdragen, wilt u een beet te allen tijde voorkomen. Onze boswachterkleding is voorzien van een permanente anti-tekenimpregnatie. De gepatenteerde, werkzame stof ZECK-Protec maakt gebruik van het zogenaamde “hot feet effect”: wanneer teken in contact komen met de impregnatie, worden de gevoelige zenuwuiteinden van hun zuigvoeten heet. Als beschermende reactie rolt de teek zich op en valt van de kleding.

 

Met de boswachterkleding van Rovince kunt u zorgeloos en veilig uw beroep uitoefenen én genieten van de prachtige natuur. Ontdek de sterke prestaties van onze tekenbeschermende kleding. Bekijk onze collectie online in de webshop en plaats meteen uw bestelling!

rovince-content-vierkant-5
middensectie-cat-4

Hovenierskleding van Rovince

Onbezorgd aan het werk met de hovenierskleding van Rovince

Lekker de hele dag aan het werk tussen het groen. Dat is één van de vele pluspunten van het hoveniers vak. Natuurlijk wilt u zich, tijdens het aanleggen en onderhouden van tuinen en andere groenvoorzieningen, niet druk hoeven maken om de aanwezigheid van teken tussen de beplanting of in het gras. Met de comfortabele en teekwerende kleding van Rovince krijgen teken geen kans en kunt u onbezorgd uw werk doen. Kiest u ook voor comfort én veiligheid? Lees dan vooral even verder.

Hovenierskleding met teekwerende eigenschappen

Bij Rovince zijn we ons bewust van het belang van goede hovenierskleding. U werkt immers op plekken waar teken leven. Teken vormen een risico voor uw gezondheid, omdat ze met een beet de ziekte van Lyme op u kunnen overdragen. Met onze insect- en teekwerende outdoor kleding beschermt u zicht hiertegen.

Onze ZECK-Protec kleding heeft een speciale coating, die voorkomt dat teken zich aan uw kleding (en huid) kunnen hechten. De werkzame stof ZECK-Protec heeft op teken het zogenaamde “hot feet effect”. Dit houdt in, dat wanneer teken in contact komen met de stof, de zenuwuiteinden van hun zuigvoeten, die erg gevoelig zijn, heet worden. Ter bescherming zal de teek zich oprollen en van de kleding vallen. De coating is overigens ongevaarlijk voor u. U leest hierover meer op de pagina over onze certificering. Onze kleding beschermt ook tegen andere kleine beestjes, zoals muggen.

Bescherming met trendy hovenierskleding

ZECK-Protec teekwerende kleding is er voor zowel dames, als heren en is verkrijgbaar in diverse varianten. In onze collectie vindt u, behalve recreatieve outdoor kleding, dan ook speciale hovenierskleding. Met deze sportieve en modieuze kleding, waaronder broeken, shirts en handschoenen, kunt u zich van top tot teen beschermen tegen teken en andere vervelende beestjes.

Ontdek het comfort en de beschermende werking van onze hovenierskleding. Koop de ZECK-Protec kleding direct online in onze webshop!

rovince-content-vierkant-4