Anti-Teek
Kwalitatieve buitenkleding
NEN-8333 normering
Unieke impregnatie
Alles voor jouw avontuur
Gratis verzending vanaf €35,- & retour
middensectie-cat-1

Backpack kleding

rovince-content-vierkant-1

Backpack benodigdheden

De backpack zelf is een van de belangrijkste onderdelen van jouw reis. De backpack is als het ware jouw koffer die je de hele reis bij je draagt en waar al jouw benodigdheden voor de hele reis in worden bewaard. Het is daarom verstandig om een backpack aan te schaffen die bij jouw reis past. Echter is het wel handiger om eerst te kijken wat je allemaal nodig hebt gedurende je reis op basis van die spullen uiteindelijk een backpack uit gaat kiezen. Dit hangt vaak af van de reisduur, maar er wordt steeds vaker een backpackreis gepland zonder einddatum. Wanneer je gaat backpacken in het buitenland is het verstandig om te checken wat de temperaturen zijn van de gebieden waar je gaat reizen. Op basis daarvan moet er een keuze worden gemaakt voor kleding, die moet worden meegenomen voor de reis. Tevens is het belangrijk om te kijken of er ziektes voorkomen in de gebieden waar naartoe wordt gereisd. Wanneer er ziektes voorkomen in het gebied waarnaar je gaat afreizen, is het belangrijk om preventiemaatregelen te nemen tegen deze ziektes, zoals: vaccinaties, DEET en anti insect backpack kleding.

 

Advies voor het inpakken van jouw backpack

Het inpakken van jouw backpack is een van de belangrijkste onderdelen van de reisvoorbereiding. Wij geven daarom graag een goed advies voor deze zware klus. Het is ten eerste belangrijk dat je de nodige medicatie bij je hebt. Denk eerst aan medicatie die je zelf thuis ook gebruikt. Grote kans dat je deze ook tijdens je reis moet gebruiken. Daarnaast is het belangrijk om uit voorzorg een aantal medicijnen mee te nemen voor eventuele infecties. Denk ook aan jouw gele boekje, oftewel vaccinatiepaspoort. Mocht jou wat gebeuren dan kan je altijd laten zien waartegen je ingeënt bent. Daarnaast is het belangrijk dat je jezelf goed beschermt tegen eventuele ziektes die insecten overdragen. Dit kan je het beste doen met backpack kleding die is geïmpregneerd in combinatie met DEET. Mocht je bijvoorbeeld een keer korte backpack kleding willen dragen, dan kan je de rest van je onbedekte huid insmeren met DEET. Daarnaast is het ook belangrijk om altijd desinfecteermiddel mee te nemen en een uitgebreide EHBO-koffer (het liefste met naalden, spuiten, scalpel en hechtdraad). In sommige gebieden zijn deze materialen namelijk schaars. Tevens gelden er in veel bekende backpack landen andere regels met betrekking tot hygiëne.

rovince-content-vierkant-9

Backpack kleding Rovince

Tijdens het backpacken worden mensen vaak blootgesteld aan veel verschillende soorten insecten. De backpack kleding van Rovince beschermt tegen insectenbeten, zoals teken en muggen. De backpack kleding van Rovince is namelijk ingespoten met Zeck-Protec. Dit is een spray die schadelijk is voor insecten, maar niet voor de gezondheid van mensen. Wij hebben zowel dunne backpack kleding als dikkere backpack kleding in ons assortiment voor mannen en vrouwen. Tevens is het mogelijk om de outfit uit te breiden met insectenwerende accessoires, zoals backpack handschoenen, caps en sokken.